Genieten!
4 mei 2015 - Koróni, Griekenland
Na een flinke rit in de auto kwamen we best vermoeid aan, in de auto slapen is mij niet gelukt, te veel indrukken om me heen en te mooi om in slaap te vallen!
Wat een heerlijk huisje! Het is in oktober voor het laatst gebruikt, dus we moesten even vegen en wat schoonmaken, op de een of andere manier komen er dan toch wat beestjes binnen .
Daarna heerlijk uit eten gegaan, en vooral erg lekker geslapen daarna....
Zondag lekker rustig aan gedaan, zwembadje voor Rianne gemaakt, genoten van het uitzicht en daarna lekker naar het (bijna prive-) strandje geweest.
Gisteravond weer lekker de boulevard in Koroni over en uiteraard lekker uit eten geweest. Alles smaakt hier lekkerder lijkt wel; tomaten smaken weer naar tomaten!
Ik zal nog even wat foto's plaatsen, en hoop snel weer ergens WiFi te vinden!
Groetjes van de vakantiegangers!
Daarna heerlijk uit eten gegaan, en vooral erg lekker geslapen daarna....
Ik zal nog even wat foto's plaatsen, en hoop snel weer ergens WiFi te vinden!
Groetjes van de vakantiegangers!
Ted en hannie:4 mei 2015Ziet er grandioos uit. Geniet er maarlekker van!
Monique:5 mei 2015Jeetje, wat ziet het er daar prachtig uit!!! Lekker eten, zon, zee, heerlijk genieten xxxx